Tandkrus til badeværelset

Tandkrus til badeværelset

16/01/2021 Slået fra Af 8kant

Det kan faktisk være svært at få et pænt badeværelse, når du straks forstyrres af et neongrønt glas med tandbørster i. Det er de små detaljer, der gør badeværelset flot. Om det så er fliserne, der har den helt rette grå marmorering. Det kan være det smukke krus med dryp som regnvand eller de levende planter. Uanset hvad bruger du ret meget tid hver dag, faktisk hele år af dit liv, på badeværelset. Og derfor bør det være et sted, der fylder dig med glæde.

Alle de detaljer

Om det så er badeforhænget med den lidt gulnede overflade eller mærkelige citater, som ikke har noget med dit bad at gøre. Der er rigtig mange detaljer, der skal gå op i en højere enhed. Det kan være en god ide at have en kurv til toiletpapiret. En sæbedispenser der kan fyldes med flydende håndsæbe, så du ikke lader dit badeværelse dominere af supermarkedets etiketter. Flydende håndsæbe fra Rema 1000 er ikke en nødvendig information, med mindre du lider af parfumeallergi.

børste tænder

Hvad så med tandkruset

Måske har det slet ikke strejfet dig, at du kan erstatte dit tandkrus med et i keramik, der matcher dine fliser. Du behøves ikke at genbruge børnenes plastikkrus eller et gammelt syltetøjsglas. Du kan købe et smukt og organisk formet tandkrus, der kan underspille den klare plastik i tandbørsten. Dermed er du sikret, at der er en rød tråd på dit badeværelse.

Det kan være en god ide at placere dit tandkrus i et skab, da toilettet sender kolibakterier ud med aerosoler fra det at skylle ud. Hver gang du skyller ud, så er der en masse vanddråber i luften, som indeholder bakterier fra kummen. Og hvis den er fyldt med kolibakterier, så ender det altså på din tandbørste.

Prøv at forestille dig dit drømme badeværelse

Måske skal der ikke så meget til, før toilettet og badeværelset er præcis, som du drømmer om. Det kan være, at du kan nå tilstrækkeligt langt med bare at rydde op. Hvis du fjerner de ting, der støjer, som tandkruset eller noget andet. Måske kan du flytte toiletbørsten ned i en dekorativ krukke. Måske kan du finde lidt eksotisk stemning frem med et par planter og nogle stearinlys. Det kan være, din sæbe mangler noget duft. Der er rigtig mange steder, hvor du kan forbedre stemningen, så det bliver en fornøjelse at børste tænder.

Hvad bruger du tandkrus til?

Et tandkrus er praktisk, da det er et sted, hvor du kan placere dine tandbørster og tandpasta. Måske hører du til dem, der bruger eltandbørste. Det er et godt valg, da den kan spare dig for mange tandlægeregninger. Men et eller andet sted, skal den jo opbevares, og derfor kan det være en god ide at investere i et tandkrus. De er som regel perfekte til formålet. Det kan være en god ide med to, så du vaske dem en gang imellem i opvaskemaskinen uden at skulle undvære dit tandkrus. Det er med at holde fast i vanen.