Smarte forbedringer til kontoret

Smarte forbedringer til kontoret

04/01/2021 Slået fra Af 8kant

Er du også blevet smidt hjem på dit eget kontor grundet corona? Du er ikke den eneste, og heller ikke den eneste, der oplevet problemer med det.

Hjemsendelsen kan være rigtig svær at håndtere, når kontoret derhjemme bare ikke er lige så godt. Elektronikken er ikke den samme. Kontoret er mindre. Dine kolleger er væk.

Det er surt, men få nu det bedste ud af det. Det kan ikke nytte noget at ærgre sig over, hvordan verdenssituationen ser ud, sådan kommer vi ikke videre.

Hjemme- og arbejdskontor

Hvis du har problemer med din opsætning at elektronik derhjemme, så få fingrene i en docking station. Docking station hjælper til at kunne have en større og mere varieret opsætning af elektronik.

På kontoret er der et utal af skærme, de er koblet forskelligt samme, der forskellige programmer og forskelligt udstyr, der kræver viden og fokus.

Derhjemme må du selv klare ærterne, og hvordan gør du så det? Du får selvfølgelig hjælp fra dine kolleger til at klare opsætningen. Du ser måske et YouTube-klip eller to. Du investerer selvfølgelig i en docking station.

Det kan være, I allerede benytter det på kontoret, ellers kunne I også gøre brug af det der. Det giver mulighed for flere indgange til forskellige enheder. Du får en hurtigere og optimeret opladning af din computer og dine enheder. En docking station skal I investere i.

hjemmekontor

Husk at holde samtaler og møder

Samtaler og møder kan være noget af det værste en mandag morgen, når du har travlt og bare gerne vil arbejde. Det har dog visse fordele særligt nu, hvor du er isoleret. Det hjælper til at holde fokus og strømline arbejdet. Det giver mere motivation til jer alle sammen.

Det kan være hårdt at være isoleret, og måske er motivationen ikke det eneste problem, så kan samtaler og møder være en pludselig gevinst på en corona-hverdag. Med det skrevet, skal det dog pointeres, at et møde eller en samtalt naturligvis skal have et arbejdsrelateret formål, det er det, I får jeres løn for. Men helt at droppe jeres mange møder og samtaler er en dum ide, fordi tale og ansigter – selv over en skærm – bare er bedre en lang roman og de forskellige arbejdsopgaver.

Indret hjemmekontoret corona-venligt

En kæmpe fordel ved hjemmekontoret, som du måske ikke altid kan få øje på, er, at det er hjemme hos dig! Du skal ikke tænke på at tage en skjorte, et slips eller en lækker bluse på. Du skal ikke engang tænke på at tage bukser på, hvis du gerne vil slippe for det.

Du skal heller ikke tænke på, hvordan du indretter dit hjemmekontor. Selvfølgelig er nogen indretning bedre end andre, men har du lyst til at arbejde fra sofaen en dag, hvem skal så stoppe dig. Du kan have noget brød i ovnen, mens du gør regnskabet færdigt. Der er plads til en masse små projektet og mindre stress og jag. Det skal du glæde dig over! Drop alle bekymringerne for corona-tiden – der er ikke meget, du kan gøre alligevel.