Slik med logo vinder taletid

Slik med logo vinder taletid

17/02/2021 Slået fra Af 8kant

Overrask dine kunder med reklameslik

Slik med logo er velsmagende og lækkert, som sætter dit firmanavn i forbindelse med dejlige oplevelser. Slik med logo er den lille ekstra ting, som gør, at jeres firmanavn huskes, både med hjernen og maven. Hos firmaet TopSupplies har de stor erfaring med at logo slik skaber en særlig god kunderelation og samtidigt giver det kunden en ekstra sød opmærksomhed på netop dit firma. Reklameslik kan være slikposer, chokolade, tyggegummi, pastilæsker eller bolsjer med tryk af meget høj kvalitet, hvor smagen og logobudskabet er lige vigtigt. Alle produkter pakkes flot ind i en lækker indpakning med dit logo eller et billede af dit nye produkt, perfekt ti messen, konferencen eller blot en lille hilsen i receptionen eller til mødet

Slik med logo – en god samtalestarter

Ved at tilbyde slik med logo får du en ekstra mulighed for en dialog med kunden. Det kan være, at du vil tilbyde det som det første, når kunder skal tjekke ind på et hotel. Det kan også være, at du har en stand ved en messe, og gerne vil tiltrække folk med lidt sødt. Eller måske vil du tilbyde det til kundemøder. Uanset hvad anledningen er, så falder slik altid i god smag hos den, som modtager det. Slik er altid en god samtalestarter, som samtidigt giver et statement omkring dit firma.

Nogle gange kan det også være svært at fange potentielle kunders opmærksomhed, særligt fordi tid i dag er en mangelvare for de fleste, der har travlt med at få arbejdslivet og hverdagen til at fungere. Det kan derfor være en udfordring at vinde tid til at kunne vise eller forklare sit koncept eller produkt. Reklameslik er derfor en super løsning, da de færreste siger ”nej tak” til at modtage gratis slik. Hvis du derfor er på messe, eller har en udgående aktivitet i et center eller i gadebilledet, kan du friste med en pose lækre chokolader eller vingummi.

De søde sager er specielt noget børn er ekstra vilde med, hvilket automatisk også lokker forældrene hen til din stand. Når forældrenes børn eller forældre selv modtager denne reklamegave, bliver de fleste som regel meget smigret og taknemmelige. Det kan dermed resultere i, at dine medarbejdere får lidt taletid til at forklare deres budskab, koncept eller vise et nyt produkt. I bedste fald kan det give anledning til at erobre nye kunder eller at kunne sprede budskabet om dit kerneprodukt.

Slik som reklameartikel

Danmark er et af de lande, som spiser mest slik på verdensplan pr.indbygger. Vi er faktisk kun lige overgået af vores naboer – Finland. Du vil derfor vinde de fleste medarbejderes, samarbejdspartneres eller potentielle kunders hjerter, hvis du kan tilbyde dem reklameslik. Derudover er reklameslik et effektivt værktøj til samtidig at skabe synlighed for din virksomhed. Du får dermed en effektiv og billig måde at glæde dine kunder på.

Ejer du en webshop, så har du en glimrende mulighed for at sende en glædelig lille overraskelse med i pakken. Nogle gange så er det de helt små ting, som er med til at gøre en ekstra forskel – slik med logo gør netop dét.