Se dit barn i øjnene med et læringstårn

Se dit barn i øjnene med et læringstårn

01/11/2021 Slået fra Af 8kant

Det kan være svært at have dit barn med til de ting, du laver selvom, du gerne vil have det. Barnets højde om motorik gør det svært. Hvis du gerne vil have barnet op i samme arbejdshøjde, ville den mest oplagte måde at give barnet en skammel.

Problemet med en skammel er bare, at barnets balanceevne ikke er veludviklet nok til, at barnet kan stå på skamlen uden at falde. Dette vil man selvfølgelig gerne undgå. Der findes heldigvis en løsning på dette problem. Med et læringstårn kan du nemlig sørge for, for at dit barn kan være med til alt, hvad du laver.

Læs med her for at høre mere om læringstårn eller find et læringstårn til dit barn ved Hemmingsen interiør.

læringstårn

Lav mad med dit barn

Mange forældre efterstræber at have deres børn med i køkkenet, men det er ikke altid lige let. De fleste køkkener er indrettet efter, at voksne mennesker skal stå der, og det er derfor svært for en femårig at kunne deltage.

Det er vigtigt for børn at være med i madlavningen. Børn har godt af at se, hvor deres mad kommer fra, og hvordan maden bliver lavet. Desuden er det også godt for børnene at lære at lave mad. Det er nemlig en god udfordring både kognitivt, motorisk og socialt.

Madlavning er en hyggelig aktivitet, du kan lave med dit barn, og det er perfekt til at bygge et socialt bånd, men hvordan får man barnet med i køkkenet?

Med et læringstårn kan dit barn nemt være med i køkkenet uden problemer. Det smarte ved et læringstårn er, at barnet kan stå hævet, uden du skal være bekymret for om, dit barn falder.

Dette skyldes, at der på et læringstårn er sikkerhedssider. Sikkerhedssiderne sørger lige præcis for, at barnet ikke falder, men stadigvæk har armene fri.

Skab udvikling i dit barns sociale egenskaber

Det kan være svært som barn at forstå verdenen, når børn oftest ser hele verdenen nedefra. I sær øjenkontakt kan være svært at få som barn, hvilket er en stor del af måden, vi mennesker er sociale på.

Dit barn har godt af øjenkontakt for at udvikle sine sociale egenskaber i en ung alder, men det kan dog være svært, når det eneste tidspunkt barnet er i øjenhøjde på er, når barnet sidder ved et bord. Skab tidlig social udvikling for dit barn med et læringstårn. Læringstårnet sørger for at dit barn, ligegyldigt hvad I laver sammen, altid er i øjenhøjde med hinanden.

Få bedre kontakt til dit barn

Den øgede øjenkontakt er ikke kun godt for dit barns sociale egenskaber, men også for din relation til dit barn. En stor del af den kontakt, vi skaber med andre mennesker er igennem øjenkontakt. Af den grund kan et læringstårn altså hjælpe dig med at knytte en tættere relation med dit barn.

Dit barn bliver desuden også mere eksponeret for dit ansigt frem for dine ben eller hofte. Dette kan hjælpe dit barn med at udvikle bedre forståelse for hvordan, man aflæser ansigter og generelt kropssprog.