Sådan transporterer du dine kæledyr sikkert rundt i verden

Sådan transporterer du dine kæledyr sikkert rundt i verden

23/12/2020 Slået fra Af 8kant

Skal du have hunden med på ferie i år? Skal din kat med ud i sommerhus?

I denne artikel vil du få nogle gode råd til, hvordan du nemmest transporterer dine kæledyr rundt i verden. Læs med her for at se hvilke ting du bør overveje, når du transporterer dine kæledyr.

Anskaf dig en god transportkasse

Det er først og fremmest en rigtig god ide at anskaffe sig en god transportkasse. Denne transportkasse skal passe til dit kæledyr både i størrelse og i form. Det vil sige, at hvis du har en hund, så skal du have fat i en Transportkasse hunde. Omvendt skal du naturligvis have en transportkasse til en kat, hvis du er katteejer.

Du kan på internettet finde en masse gode transportkasser til, for eksempel, hunde og andre kæledyr. Her er der ofte rigtig mange forskellige at vælge imellem.

Eftersom hunde kommer i mange forskellige størrelser, er det en meget god ide at sørge for at du få fat i din transportkasse til hunden i den rette størrelse. Tag nøje mål for din egen hund og vælg en transportkasse, som hunden kan være komfortabel i, imens den bliver transporteret.

En transportkasse er med til at holde dyret sikkert under selve transporten. Det er derfor også meget vigtigt at sørge for, at man anskaffer sig en hundetransportkasse i en rigtig god kvalitet.

transportkasse hunde

Skal du flyve med dit kæledyr?

Det er muligt at flyve med nogle af sine kæledyr. Men det er en lille smule bøvlet. Det er derfor vigtigt at nøje undersøge hvordan tingene fungerer ved det enkelte flyselskab. Reglerne kan nemlig se forskellige ud, alt efter hvilket flyselskab det at du benytter dig af.

Nogle gange kan man for eksempel ikke have sin hund med op i selve kabinen. I stedet for bør de være nede i lasten. Dette gælder især, hvis du har en meget stor hund. Ofte vil flyselskabet kun tillade små hunde at komme med op i kabinen.

Men nogle flyselskaber tillader slet ikke, at man flyver med sine kæledyr. Det er vigtigt at du sørger for at komme med et flyselskab, hvor du kan have dit kæledyr med, hvis det er din plan.

Vær samtidig også opmærksom på at du ikke kan rejse alle steder hen i verden med dit kæledyr. I nogle lande vil de ikke tillade at dyr rejser ind i landet sammen med deres ejere. Og nogle gange skal man have forskellige vacciner, pas og lignende til sit kæledyr, før de kan komme ind i landet.

En bil med plads til dit kæledyr

Hvis du har et meget stort kæledyr, som for eksempel en meget stor hund, så er det også vigtigt at have en bil med plads til dit dyr. Hvis du for eksempel ofte tager din hund med i sommerhus, så er det en god ide at have en bil, hvor kæledyret kan være komfortabelt på bagsædet.

At anskaffe sig en stor bil er så absolut det praktiske, hvis man ofte rejser med sine kæledyr. På den måde er man sikker på, at man altid har plads til dem på sin rejse.