Sådan skal du sende dine skrøbelige varer

Sådan skal du sende dine skrøbelige varer

18/02/2021 Slået fra Af 8kant

Hvis du er ejer af en webshop, så skal du sandsynligvis også ofte sende noget, der er skrøbeligt. Men hvordan er man sikker på, at det man sender, kommer sikkert frem? Det kan du læse mere om i denne artikel.

Hvis det er noget, der kan gå i stykker

Hvis du skal sende noget, der kan gå i stykker, f.eks. skåle eller noget andet af porcelæn, så er det alfa og omega, at du er forsigtig under forsendelsen. Det nytter ikke noget, at produktet er i stykker, når det kommer frem til kunden. Køb billig bobleplast med store bobler, og så er du sikker på, at der ikke sker noget med varen under forsendelsen. De store bobler i bobleplast er især gode til de ekstra skrøbelige ting, hvorimod bobleplast med mindre bobler også bliver brugt til varer, der ikke helt så let går i stykker. Du har måske før prøvet at modtage en creme eller et andet skønhedsprodukt, der er viklet ind i bobleplast med små bobler?

pakkemand

Som en forsikring for forretningen

Du kan se bobleplast med store bobler som en slags forsikring for dine varer. Det er dette, der skal sikre, at dine varer kommer frem uden skrammer. Du skal naturligvis pakke det ned på en måde, hvor det er godt spændt fast, så det ikke ligger og sejler rundt i papkassen. Her er bobleplast med store bobler nemt at arbejde med, og du kan helt sikkert finde en måde at pakke det ned på, så der ikke sker noget under forsendelsen.

Til glæde for kunden

Det er også en slags forsikring for kunden, der modtager din vare, når du vælger at pakke med bobleplast med store bobler. Således er kunden sikker på, at der ikke sker noget med hans eller hendes vare under forsendelsen.

Det virker professionelt

Som webshopejer vil du garanteret gerne fremstå få professionel som muligt. Dette kan bobleplast med store bobler også hjælpe dig med at gøre. Det viser nemlig kunden, at du tager dit salg seriøst, og det er noget, kunden garanteret vil huske dig for.

Vælg det rigtige bobleplast

Hvis du gerne vil tænke på miljøet, så tænker du måske allerede, at bobleplast ikke er særlig godt for miljøet – det er jo fremstillet af plastik, der virker til at være en af de helt store syndere. Ikke desto mindre kan det være helt nødvendigt at vælge at pakke med bobleplast, hvis man vil være sikker på, at der ikke sker noget med ens varer under forsendelsen. Bobleplast med store bobler behøves dog ikke at være så dårligt for miljøet, som man lige umiddelbart tænker. Faktisk kan du vælge at investere i bobleplast, der er fremstillet af helt op til 50% af genbrugsmateriale. Så lyder det slet ikke så slemt alligevel, vel?

Luft, der holder

Det er heller ikke helt ligegyldigt, hvilken kvalitet du køber din bobleplast med store bobler i. Du skal naturligvis vælge at købe nogle, der holder på luften – eller er det jo ligegyldigt.