Office Management Platform administrerer kontoret på farten

Office Management Platform administrerer kontoret på farten

15/07/2022 Slået fra Af 8kant

Officeguru er Office Management Platform, der gør det nemt at administrere kontoret på farten, på kontoret eller hjemme. De har screenet markedet for dig, så du ikke behøver at bruge tid på at indhente tilbud fra pålidelige leverandører. Leverandørerne er alle løbende vurderet af Officegurus mange brugere – ligesom du kender det fra Trustpilot. Alle leverandører har ens og gunstige kontraktvilkår. Så der er ingen grund til at forhandle – det har de gjort for dig. Selv hvis måneden f.eks. har tilbudt rengøring, køleskab opbevaring og andre ydelser inkluderet, kan du nemt tilføje dem på Officeguru med få klik. Du får altid den samme pris hos Officeguru, som hvis du bestiller direkte hos leverandøren. Det betyder, at du kan spare på markedsførings- og administrationsomkostninger og få de mest fleksible vilkår på markedet. Officeguru gør det også meget nemmere at styre samarbejdet med dine leverandører på arbejdspladsen. Få et tilbud hos Officeguru i dag for at drage fordel af deres lave priser og høje grad af tilfredshed. Med Officeguru kan du undgå at bruge tid på pålidelige leverandører. Alle leverandører på deres markedsplads er nøje udvalgt for at sikre kvaliteten. Læs mere omkring Office Management Platform gennem linket her https://www.officeguru.dk/.

Office Management Platform til dig der ønsker at spare tid

Officegurus Office Management Platform sikrer, at du nemt kan fjernstyre driften af kontoret på farten. Undgå misforståelser og spar tid på den daglige koordinering ved at holde alle kontrakter og kommunikation med leverandører samlet ét sted. Med få klik kan du justere abonnementer som f.eks. frokostordninger eller rengøring med et par klik. Nye medarbejdere kan nemt få et overblik over kontorets kontrakter og leverandører, og kolleger kan nemt dække ind for hinanden. Opfyld den stigende efterspørgsel efter fleksibilitet, og undgå at bruge tid på simple beskeder til leverandører. Officegurus markedsplads er den perfekte måde at reducere omkostningerne i forbindelse med markedsundersøgelser og udvælgelse af leverandører på. Med deres screeningsproces og ratingsystem kan du være sikker på kvalitetssikring. Konkurrencen på platformen sikrer også gode priser. De fælles betingelser giver sikkerhed, og det er nemt at sammenligne tilbud fra forskellige udbydere. Du kan også sende en direkte besked til leverandørerne for at drøfte forskellige løsninger til dine behov. Hver leverandør har sine egne kernekompetencer eller specialiserede produkter, men de har alle en fælles forpligtelse til fleksibilitet og fælles kommercielle vilkår.

Masser af gode fordele ved at bruge Office Management Platform

Når det gælder kontoret, kan der nemt opstå misforståelser. En person glemmer måske at bestille mere printerpapir, mens en anden måske ikke ved, at den nye kaffemaskine er blevet leveret. Officeguru hjælper med at undgå misforståelser og spare tid på den daglige koordinering ved at samle alle kontrakter og al kommunikation med leverandører ét sted. På den måde kan kollegerne nemt dække for hinanden, og alle er opdateret om kontorartikler og begivenheder. Desuden kan du med Officeguru nemt justere abonnementer som f.eks. frokostplaner eller rengøringstjenester med få klik. På den måde undgår du overraskelser eller dobbeltbookinger. Så gå i gang og effektiviser din konto kommunikation med Officeguru i dag.