Leder du efter det perfekte træbord til boligen?

Leder du efter det perfekte træbord til boligen?

01/03/2022 Slået fra Af 8kant

Træ er det materiale, der er blevet brugt i generationer og endda flere årtusinder som værende det solide og bastante materiale, der har kunne holde til lidt af hvert. Derfor er det også naturligt, at mange af de møbler vi har stående i hjemmet er lavet af træ. Når det komme til sofabordet eller særligt spisebordet, er der tale om møbler som skal kunne holde til hverdagens begivenheder. Det skal kunne klare middagsselskaberne, kaffekopperne og det pynt der nu engang hører sig til på et bord. Derfor er det også vigtigt at det kan holde i mange år og selvfølgelig også at det er passende til den øvrige indretning og skaber rammer for et personligt og hyggeligt hjem hvor du har lyst til at være.

Et træbord er det helt rette valg, hvis du gerne vil have de naturlige materialer indenfor døren. Her findes der utallige nuancer og udformninger, da træet har mange forskellige muligheder for former og efterfølgende behandlinger. Se mere på https://traefolk.dk/ hvis du gerne vil se et stort udvalg af træborde og plankeborde til hjemmet. 

træbord

Træ giver den naturlige og nordiske stemning i hjemmet 

Der er ingen tvivl om, at træet bestemt er kommer for at blive. Det er et materiale som mange mennesker er glade for, grundet de mange muligheder og grundet holdbarheden og styrken, der kan holde i mange år, og som kan klare hverdagens sysler omkring møblerne.

Der er et væld af muligheder, når det komme til indretningen og træ, netop fordi at der er flere træsorter der giver hver deres udtryk sammen med designet af træmøblet. Leder du eksempelvis efter et træbord, så kan du vælge om det skal være lyst eller mørk, om det skal være malet, bejdses eller lakeret og du kan også have indflydelse på, hvilket stel der skal bære bordpladen. Leder du efter et mere robust bord, både i udseende og funktion, så kan et plankebord måske være det helt rette valg. Hvor omend alting er, så vil det at bringe naturlige materialer ind i hjemmet være med til at give personlighed og varme. 

Design dit helt eget plankebord der opfylder alle dine ønsker og behov 

Har du bestemt dig for at det er et træbord du ønsker at have i hjemmet, så kan du selvfølgelig gå ud og finde et af de mange modeller og typer som findes i butikkerne, men du har også muligheden for at skabe din helt egen udgave. Ved at vælge sine egne materialer i form af træsort og efterfølgende behandling og sætte op på lige præcis de bordben eller stel som du ønsker, så kan du skabe et unikt møbel som ikke bare kan købes af alle og enhver der tager på shoppingtur i de fysiske butikker. Derudover vil du også kunne opnå lige præcis de mål som er passende til det sted du ønsker at bordet skal stå og til det antal personer der skal sidde omkring.