Her er træningsformen, hvor alle kan være med

Her er træningsformen, hvor alle kan være med

03/12/2021 Slået fra Af 8kant

Der er meget fokus på sund kost og motion. Sundhed er generelt blevet noget, vi alle har i baghovedet og har en holdning til. Nogen mennesker har træning som en livsstil, nogen træner sporadisk, og andre træner slet ikke.

Det segment, der ikke træner, gør det ikke, fordi de ikke ved, at det er sundt for kroppen at træne. For mange drejer det sig om motivation og interesse. Det er ikke alle, der finder en cykeltur stimulerende, eller kan motivere sig selv til at holde træningen ved lige i træningscenteret. Reformer træning er en trænings form, hvor alle kan være med på sine egne præmisser, og netop dette betyder meget for, at man føler sig godt tilpas, mens man træner.

Skånsom reformer træning

Reformer træning har ikke til formål at opbygge store muskler og øve tunge løft. Her er der tale om konditionstræning, der ikke belaster kroppen unødigt. Netop derfor kan alle være med, unge som gamle. Du kan se mere om reformer træning hos energii.dk. Reformer træning er inddelt i hold, alt efter hvilken gruppe man tilhører. Holdene fordeler sig således:

  • Mor/barn reformer hold
  • Senior reformer hold
  • Familie reformer hold
  • Reformer hold for alle

Det kan være rart at være omgivet af mennesker, der er i samme sted i livet som sig selv, når man skal blotte sin kondition og krop, mens man træner. Der kan også være nogle praktiske hensyn, der skal tages.

Mor/barn-hold

Er du eksempelvis en nybagt mor, kan du have baby med til træning. Du behøver ikke at blive flov over, hvis du skal amme midt i træningen, eller hvis baby bliver ked og larmer under træningen. Alle på holdet kan forstå dig, er i samme båd og giver derved ingen dømmende blikke. Du kan slappe af og være dig selv. Det er en oplagt mulighed for at få kroppen i form igen efter graviditet og fødsel, så kroppen igen bliver stærk, ligesom træningen giver mere energi i hverdagen.

Seniorhold

Er du ældre, kan det være hyggeligt at være sammen med andre, der har samme interesser, er det samme sted i livet, og som kan relatere til hinanden. Derfor kan du som senior tilmelde dig et senior hold.

Familiehold

Det er også muligt at tilmelde sig et familie reformer hold. Her kan børn fra 12 år og op være med. Det kan give god motivation, støtte og sammenhold, når hele familien går ind på et projekt sammen.

Blandet hold for alle

Du kan naturligvis også melde dig til et blandet hold, der er for alle. En af fordelene ved reformer træning er, at det er træning på kroppens præmisser. Har du problemer med led, ryg eller andet, er dette derfor en ideel og skånsom træningsform, der tager hensyn til dine eventuelle lidelser. Reformer træning hjælper dig til at:

  • Opnå en bedre kondition
  • Få en stærkere krop
  • Få mere energi i hverdagen
  • Træne skånsomt på kroppens egne præmisser
  • Få bedre smidighed
  • Få bedre balance

Overvejer du at gå i gang med træning, kan reformer træning være det oplagte valg for netop dig.