Har du styr på hudpleje? Få kun det bedste til din hud!

Har du styr på hudpleje? Få kun det bedste til din hud!

14/08/2021 Slået fra Af 8kant

Det kan være svært for mange af os at få plads til hudpleje i de travle hverdage; og mange af os ved ikke engang hvad vores hud faktisk har brug for! Selv hvis du har forstand på hvad din hud kræver, og sørger for at tage tid til at pleje dig selv, bør du forkæle din hud.

Dette betyder at du bør overveje hudprodukter der er organiske og ikke fylder din hud med de forkerte kemikalier, så du gør mere skade end gavn.

Organiske produkter – milde men succesfulde!

Er du bekendt med The Organic Pharmacy? Det er en hudplejeserie, der er produceret ud fra fire simple principper: økologiske ingredienser, ærlighed, effektivitet, og bæredygtighed.

Mærket blev skabt af Margo Marrone, der er en farmaceut med speciale i urtemedicin, ernæring, og velvære med fokus på naturlig og bæredygtig medicin. Dette blev skabt som et modsvar på den syndflod af kemikaliefyldte produkter der eksisterer i skønhedsverdenen.

Derfor er alle produkterne i The Organic Pharmacy økologiske, og fri for unødvendige kemikalier, der er skabt med omtanke i fabrikken i London. Derfor er dette mærke skabt til dem der ønsker en ren hudpleje uden giftstoffer; produkterne er nemlig så rene som de kan blive, og indeholder ikke nogen petrokemiske ingredienser, kræftfremkaldende stoffer, kunstige farvestoffer eller dufte.

The Organic Pharmacy anvender kun konserveringsmidler der er godkendt af Ecocert, så du kan vælge miljøvenligt; samtidigt tester mærket heller ikke på dyr, hvilket betyder at du roligt kan bruge produktet uden at skulle være bekymret for at støtte et mærke der benytter sig af middelalderlige testmetoder.

the organic pharmacy

Luksusprodukter til fornuftige priser.

The Organic Pharmacy udvikler produkter der leverer øjeblikkelige resultater uden at gå på kompromis med den effektive langtidsvirkning. Måden de opnår dette på er gennem effektive og professionelle udvindingsmetoder, der sikrer at planternes aktive stoffer bibeholdes og øges.

Samtidigt med dette sørger firmaet også for at deres produktsammensætninger forstærker og supplerer hinanden på den bedste måde, så du får produkter der både plejer og hjælper din hud.

Dette betyder at du altid opnår de mest tilfredsstillende og synlige resultater med dine produkter fra The Organic Pharmacy. Derfor sikres du produkter der opfylder dine behov, uanset om du ønsker at få glattet rynkerne ud, rengøre din hud, reparere håret, eller en sundere og mere glansfuld hud.

The Organic Pharmacy tilbyder også pakker, hvor du får en samling af produkter der fungerer effektivt sammen, såsom deres serum-pakke. Her får du en pakke af fire serummer, der alle går ind og arbejder effektivt på din hud; det er fire serummer du kan bruge hele døgnet rundt.

Det er ikke kun hudpleje som mærket gør sig i, men også produkter til håret, self tanning, og kosmetik, samt alt til krop- og ansigtspleje. Du kan nemt finde luksuriøse kvalitetsprodukter til fornuftige priser, uden at frygte kemikalier.

Da produkterne er sammensat af et hold bestående af apotekere, terapeuter, og homøpater, bliver du garanteret de bedste og mest luksuriøse produkter til din hud.