Har du prøvet ballonflyvning?

Har du prøvet ballonflyvning?

19/10/2020 Slået fra Af 8kant

Ballonflyvning er en unik og fascinerende måde at se hvilket som helst slags land på. Du vil komme til at svæve oppe med skyerne og fuglene med udsigt over Danmarks flotte natur som en oplevelse, du sent vil glemme. En ballonflyvningstur er oplagt til parret, der ønsker lidt mere ud af den næste date eller måske en endda som en jubilæumsgave til hinanden. Du kan også give gaven videre til en ven, der ikke er bange for højder og som elsker suset i maven, når ballonen letter fra jorden. Uanset hvad er ballonflyvning i sandhed noget, du vil erindre igen og igen!

Få en på opleveren

Med en ballonflyvningstur kan du blandt andet se verdens smukkeste solnedgang fra den absolutte bedste udsigt eller se det flotte danske landskab fra en helt ny vinkel, som du nok aldrig har set før. Du vil få en helt ny forståelse og beundring af naturen, når først du svæver oppe i luften, kun ledt af vindens helt naturlige retning. Firmaet Dreamballoon flyver varmluftsballoner over hele Danmark. Med deres online bookingsystem kan du booke en tur i en luftballon i en time til dig selv eller en du holder af. På selve flyvedagen vil du blive mødt af det professionelle crew og pilot på mødestedet, hvorefter du bliver sat ind i sikkerheden bag og hvordan turen kommer til at foregå. Efter turen bydes der på et forfriskende koldt glas champagne, mens I ser på solnedgangen i det fjerne. Læs mere om ballonflyvning her: https://dreamballoon.dk/

Ballonflyvning i Sønderjylland

Med Dreamballon kan du blandt andet svæve højt oppe over det smukke Sønderjylland med dets gyldne marker og brusende hav ud til Vestkysten. Her er der højst sandsynlighed for stabilt vejr og vind i morgen- og aftentimerne, hvilket giver de optimale forhold til sikker og behagelig ballonflyvning i Sønderjylland. Med en ballonflyvningstur får du lov til at se Jyllands perler fra oven uden stress, jag og støj sammen med en du holder af. Mens du sidder i luftballonen vil du også få et helt unikt indblik i, hvordan et gammelt fartøj som en varmluftballon fungerer samt viden om de ældgamle mekanismer bag. Du får en nærmest meditativ følelse af stilhed, behagelighed og lethed, mens du bliver ført i vindens retning mod et ukendt sted i det danske sommerland, når du tager på ballonflyvning i Sønderjylland.

dreamballoon.dk

En unik oplevelse

Ballonflyvning er især unikt, da det fylder dig på en og samme tid med spænding og fredfyldthed. Da man bliver ført af sted af vinden, kan man aldrig helt fra starten forudsige, hvor man kommer til at flyve hen, hvad man kommer til at se og hvor man lander henne. Dette er en del af denne historiske og respekterede tradition, som har sin oprindelse flere århundreder tilbage og dette er med til at gøre netop denne tradition ligeså fascinerende som den var i fordums tid. Din sikkerhed er sikret af den professionelle instruktør, som er med i ballonen under hele turen og som holder øje med jeres sikkerhed og potentielle landingssteder.