Gør noget godt for din nattesøvn

Gør noget godt for din nattesøvn

13/01/2022 Slået fra Af 8kant

Alt for mange danskere sover enten for dårligt eller for lidt. Det er vigtigt at tage problemer omhandlende søvn alvorligt. Det er altafgørende, at man handler på problemet, således det bliver løst. Både dårlig og manglende søvn er skyld i mange ting. Ofte kan fejlen bestå i en dårlig seng, der eksempelvis enten er for hård eller for blød. Du er sikret optimale soveforhold, hvis du investerer i en kontinentalseng. Du kan finde både et stort udvalg og ikke mindst inspiration til din næste seng lige her: https://www.sengespecialisten.dk/kontinentalsenge.

Bliv specialist i din egen søvn – og lad sengespecialisterne guide dig til dit sengevalg! 

Det er vigtigt at danne sig et overblik over ens søvnvaner- og mønstre. Hvor mange opvågninger har du typisk? Skyldes de eksempelvis, at du har svært ved at finde en komfortabel og behagelig stilling i sengen? Der kan være mange bagvedliggende årsager dertil. Hvis du bliver specialist på din egen søvn, vil sengespecialisterne kunne finde den bedste seng til lige netop dig. Der findes nemlig et stort udvalg i kontinentalsenge – som både er moderne i dets udseende og utroligt behagelige at ligge i. Det er således to fluer med et enkelt smæk.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng består af flere lag – typisk tre. Det er først og fremmest en topmadras og efterfølgende en spring- eller skummadras og afslutningsvist en boksmadras. Alternativt en polstret ramme der fungerer som sengens bund. Det er derfor en seng, der er fokuseret omkring komfort og behagelighed – og som er skabt til mange timers god og sammenhængende nattesøvn. Det er derfor et ideelt valg af seng.

Du kan selv være med til at designe din kontinentalseng 

Du kan tilmed få stor selvbestemmelse og indflydelse på, hvordan din seng skal se ud. Du kan eksempelvis vælge mellem mange forskellige ben. Valget af ben til din seng er også med til at skabe et udtryk og en stil – og du kan dermed være garanteret at ramme præcist det look, som du bedst kan lide. Hvis du fremfor ben i stedet foretrækker en sokkel, er det også muligt at få sådan en under sengen i stedet. Mulighederne er mange – og du bestemmer.

Gør din kontinentalseng endnu flottere med en sengegavl

Ligesom du med ben eller sokkel kan designe din seng og gøre den mere stilfuld, kan du også tilvælge en sengegavl, der matcher din seng. Det giver et stilfuldt look, der er særdeles moderne. Sengegavlen er desuden både pæn og ikke mindst rar at sidde op af. 

Senge i forskellige prisklasser

Uanset hvad dit budget er, findes der en god kontinentalseng til dig. De findes i forskellige priser, og du kan altid rådføre dig hos specialisterne. Det er altid en god idé at investere i sit eget velvære – og det gør man i allerhøjeste grad, når man investerer i at sove godt. 

Desuden er en seng ofte et møbel, du kan have i mange år, og som du dermed sjældent skifter ud. Det kan derfor godt betale sig at investere i en god og ordentlig seng.