Gør dig klar til padel tennis

Gør dig klar til padel tennis

11/04/2021 Slået fra Af 8kant

Padel tennis er i løbet af de seneste år blevet meget populært. Det er ikke kun en rigtig god træningsform, men det er også meget sjovt. Det er muligt at leje baner rundt omkring i landet, hvor du også har mulighed for at låne et padel bat og bolde. Det er bare aldrig helt det samme at bruge et lånt bat, som det er at have ens eget med.  

Derfor skal du købe et padel bat 

Der er naturligvis mange fordele ved at købe og eje ens eget bat. Først og fremmest, så kan du med dit eget bat udvikle dig mere. Du har mulighed for at lære din egen spillestil og dit bat bedre at kende, hvis du selv ejer det. Det kan faktisk ende med at give dig en del fordele, når du spiller, da du ved præcis, hvordan og hvor hårdt du skal slå med dit.  

Det bliver også hurtigere slidt, når det udlejes, så du kan være sikker på, at holdbarheden er i orden, når du selv køber det.  

Find den rigtige type til dig  

Der findes en del forskellige ting, som du kan vælge et padel bat ud fra. Der er forskel på materiale, vægt og størrelse. Du kan heldigvis finde forskellige padel bat hos https://sporthouz.dk/padelbat, hvor du kan læse mere om, hvilke slags du kan vælge mellem.   

Det er særlig vigtigt, at du tager hensyn til vægt, da der er forskel på, hvordan den er fordelt i battet. Det er nemlig muligt at have et bat som er tungere i toppen, midten eller i håndledet. Mange begyndere vælger et bat som er tungere i håndledet, da det er lettere og nemmere at bruge. 

Køb et padelbat i god kvalitet  

Det kan sagtens betale sig at købe et bat i en god kvalitet. Det er uden tvivl en investering, og et padel bat i dårlig kvalitet vil hurtigere gå i stykker. Så hvis du gerne vil rigtig i gang med at spille padel tennis, så kan du lige så godt købe et i god kvalitet fra starten, så det ikke skal udskiftes efter kort tid.  

Du er også sikker på, at et godt kvalitetsbat er godt ergonomisk lavet, så det ligger godt og sikkert i hånden, så du nemt kan holde det, mens du spiller. Det er nemlig vigtigt, at det ligger godt i hånden, så du ikke skal bruge energi på at holde ekstra godt fast i det. 

Dine behov kan ændre sig  

Det er muligt, at dine behov og ønsker om et padel bat kan ændre sig efter noget tid. I takt med du bliver bedre til spillet og din spillestil måske ændre sig lidt, så kan det være, at du har behov for, at vægten i battet bliver flyttet.  

Det er ikke alle som har dette behov, men det er ikke usandsynligt, at du får lyst til at udskifte det på et tidspunkt. Så kan du blot undersøge, hvad dine behov nu er, så du kan forbedre dit spil endnu mere.