Frokostordning i Århus

Frokostordning i Århus

04/12/2021 Slået fra Af 8kant

Som alle ved, så er der mange ting der gør en arbejdsplads god. Det er ikke nok at man befinder sig i drømmejobbet, det er også enormt vigtigt at have gode kollegaer og en god ledelse. Ydermere, så vægter man ofte sit job i hvilke goder der er. Det kan være at I har en supersmart kaffemaskine, at der er en slikskuffe, at der er morgenmad en gang om måneden eller andet. Noget der dog kan få alles hverdag til at blive god og arbejdspladsen til at blive endnu bedre, er en daglig frokostordning.

Bliver de ansatte glade for en frokostordning?

En frokostordning Århus vil tilgodese alle dine ansatte. Alle dine ansatte har nemlig forskellige baggrunde, som gør, at det ikke er alle der har tid til at lave nærende frokost til dem selv. Mange kan komme langvejs fra, mange har børn og mange har andre forpligtelser i hjemmet der gør, at de ikke lige altid får prioriteret dem selv. Derfor vil det være en daglig gave for alle ansatte, at de ved der er et frokostmåltid, og at de ikke selv skal tænke på det.

Hvad er fordelene ved en frokostordning?

Hvis du har glade ansatte, så arbejder de automatisk bedre. Det er videnskabeligt bevidst om og om igen. Ydermere, hvis du har mætte ansatte, så arbejder de også bedre! Det er derfor kun en fordel at få en frokostordning. Når der så er frokost, så er dine ansatte også ”tvunget” til at sætte sig ned og socialisere med sine kollegaer, i stedet for at spise en eventuel madpakke ved skrivebordet. Det giver også gladere kollegaer, når der er mere fællesskab.

Er det ikke dyrt?

En frokostordning er en investering i din virksomhed! Som nævnt, så giver det gladere og mere hårdtarbejdende ansatte. Du kan naturligvis ikke tvinge dine ansatte til at deltage i frokostordningen, men du må faktisk godt opkræve 25 kr. dagligt fra dine ansatte, for at de kan være med i frokostordningen. Det kan blot blive minusset fra deres løn, og de skal derfor ikke stå og fedte med kontanter dagligt. På den måde, så ser de kun et lille beløb på deres lønseddel, som ikke generer dem – de har nemlig fyldte maver, og ingen kan være sur på fyldte maver!

Hvilket selskab skal man vælge?

Der findes mange frokostordninger i Århus, og hvilket et du gerne vil vælge til dig og dine ansatte, kan afhænge af rigtige mange ting. Hvis i er en virksomhed der går meget op i økologi, så kan i med fordel vælge en ordning, hvor økologi står højt på listen. Hvis alle er ferme kødspisere, så kan i vælge en frokostordning fra en slagter. Du kan eventuelt sende en mail ud til dine ansatte, og høre, hvad for noget de prioriterer når det kommer til frokostordning, og så tage en beslutning derfra. Du kan også med fordel forhøre dig, om nogen har særlige behov i forhold til diæt, som der skal tages hensyn til, såsom cøliaki, at nogen ikke spiser kød og meget andet. Det er dog ingen udfordring for den rigtige frokostordning!