Fordelene ved at købe en smartwatch til dit barn

Fordelene ved at købe en smartwatch til dit barn

16/05/2021 Slået fra Af 8kant

Hvis dit barn ikke er klar til en telefon, kan en smartwatch måske passe bedre. En smartwatch er et fantastisk stykke introduktionsteknologi til børn. Disse armbåndsure kan spore placering, sende påmindelser om pligter eller give spil at spille under en smertefuld biltur – afhængigt af den model, du vælger. Hvad enten det er en Android smartwatch til børn eller noget andet. Vi vil her tage et kig på, hvordan du vælger mellem dem.

Hvorfor en smartwatch til børn?

Flere og flere børn har en smartphone. Børn ser nærmest ud til at begynde at tigge om deres egen telefon, så snart de kan tale. På nogle måder kan dit barn til enhver tid have en telefon på dem, lindre alvorlige bekymringer om placering og kommunikation, og uddannelsesmæssige tv-shows på en tablet er en praktisk distraktion, når forældre har brug for ro og ro.

Men selvom der findes forældrekontrolsoftware til netop dette formål, kan en forældres bekymringer om internetsikkerhed, cybermobning og skærmtid overstige årsagerne til, at et lille barn har en mobiltelefon.

Løsning: smartwatches til børn. Disse tilsluttede armbåndsure lader forældre holde kontakten med børnene, mens de er væk hjemmefra, og de fleste er udstyret med GPS for at holde øje med, hvor et barn befinder sig, uden at skulle sende en “Hvor er du?” besked. I modsætning til smartwatches til voksne fremmer børns smartwatches ikke deling af sociale medier og har normalt slet ikke mulighed for at komme på internettet.

For børn er den frihed, der følger med at have deres helt egen tilsluttede enhed – og potentielt mere lempelig, når det kommer til at gøre ting uden tilsyn – temmelig uvurderlig.

Hvad skal man se efter i en smartwatch til et barn?

GPS vil være den største afgørende faktor for forældre, der undersøger smartwatches specifikt for at holde styr på børn med travle tidsplaner. Ægte smartwatches fungerer mere som en mobiltelefon i den forstand, at forældre har en levende fane for et barns placering og evnen til at sende en sms og ringe. Bærbare enheder, der fokuserer mere på fitnesssporing, kan muligvis springe placeringstjenester overhovedet samt mulighed for enhver tovejskommunikation. Har du slet ikke lyst til at rode med en app? Der er enkeltstående smartwatches, der er klar til brug uden nogen investeret opsætning.

Forældre, der er bekymrede over skærmtid, vil sætte pris på den måde, at smarte fitnesssporere ikke kun er en mindre webbaseret enhed end en smartphone, men at de faktisk opmuntrer børn til at rejse sig og bevæge sig. Børn kan tjekke deres antal skridt for dagen eller få en påmindelse om at stå op i et par minutter, men den sjoveste del er let fejringen på skærmen, når en daglig aktivitet eller et søvnmål er nået. Indstillinger kan justeres i forældre-appen, men at have et barn til at indstille deres egne alarmer eller følge deres egne aktivitetsregler kan være en fantastisk måde at påtage sig noget ansvar på.

Nogle ure rettet mod yngre børn har endda matematikspil og augmented reality-mysterier, og et kamera med sjove ansigtsfiltre kan også dukke op.