Er du klar med sommerkroppen? Kom i gang med træningen

Er du klar med sommerkroppen? Kom i gang med træningen

17/05/2021 Slået fra Af 8kant

Sommer er lige om hjørnet, og lad os da håbe på vejret bliver helt fantastisk. Men helt fantastisk vejr er også ensbetydende med, at man skal have lidt tøj på, tage på stranden og se brandgodt ud i sommertøj. Så er du klar med sommerkroppen? Ellers er det på tide at komme i gang med træningen nu.

Hvad er en sommerkrop?

Det er vigtigt at huske på, det ikke er nødvendigt at få, hvad samfundet mener, er den rigtige sommerkrop. En sommerkrop behøver ikke være perfekt fra top til tå. Det handler mere om at have en frisk, stærk og sund krop. Selvfølgelig kan det også betyde man er relativt tynd, har nogle tydelige muskler og gode former. Men alle kroppe er ikke ens, og det behøver de heller ikke at være. Så en sommerkrop er altså en sund, stærk og frisk krop. Om du så også vil opnå en tyndere krop, eller en mere muskuløs krop, eller måske en mere formet krop, er helt op til dig.

mavetræning

Sådan får du din sommerkrop

For at få sommerkroppen, er det klart man skal træne. Uden træning, får man altså nok næppe en særlig stærk krop. Du kan selvfølgelig gå ture, men her kommer resultatet nok lidt langsommere. Du skal altså lave øvelser og træne forskellige dele af kroppen. Det kunne blandt andet være mavetræning. Mavetræning er klart vigtigt, hvis man vil opnå nogle tydeligere muskler på maven. Du kan nemt træne hjemmefra, ved enten at finde videoer på fitness World eller YouTube eller ved at have udstyr derhjemme. Du kan selvfølgelig også træne i fitnesscentret. Mavetræning giver altså den tynde mave, samtidigt med, at du får nogle måske lidt tydelige muskler. Udover mavetræning, kan du også træne ben. Ben er en ret vigtig del af kroppen. Ved at træne opnår du selvfølgelig lidt flotte ben, men du får altså også nogle stærke ben. Så kan det pludselig være, du har mere overskud til at løbe rundt med venner eller familie, eller cykle en tur alene. Der er rigtig mange dele af kroppen man kan træne. Den bedste ide, er selvfølgelig at træne dem alle og ikke kun enkelte. Det er okay, at der er nogle dele du fokuserer mere på end andre, men alle dele af kroppen skal helst blive lidt trænet en gang imellem.

Sommerkrop hele året rundt

Den bedste ide ville klart være at have din sommerkrop året rundt. Det vil sige du skal blive ved med at træne og holde dig sund, fordi så har du jo den flotte krop hele året rundt. Dermed er du altid klar til sommer og dens aktiviteter. Det betyder måske også, at du skal finde tid til at træne. Og ikke mindst motivation til det. Det kan være svært, men når du først har fået en sund, stærk og frisk krop, har du nok lyst til at beholde den så længe du kan. Og det gør man jo netop ved at blive ved med at træne lidt.