En laserprinter til hjemmekontoret

En laserprinter til hjemmekontoret

08/07/2021 Slået fra Af 8kant

Arbejder du også hjemme? Måske du sidder derhjemme hver dag og arbejder på grund af hjemsendelse. Eller måske det bare er i ny og næ, at du har brug for at ordne et par småopgaver hjemmefra.

Indretning af hjemmekontoret er under alle omstændigheder vigtigt, så du kan få det optimale ud af din tid. Læs mere nedenfor om indretning af din arbejdsplads, og hvad du skal være opmærksom på.

Hvad skal den gode arbejdsplads indeholde?

Det er alfa og omega, at du sidder godt på en god stol, der er placeret i den rette højde ift. bordet og din krop. Et godt tip er, at du skal have plads omkring dig. Dels på bordet ved siden af din computer til papirer og lignende, men ligeledes god plads omkring din stol, så det er nemt at bevæge dig. Det vigtigste er nemlig, at du ikke sidder i den samme arbejdsstilling for længe.

Endelig arbejder du mest effektivt, hvis du har en ordentlig computer og så naturligvis en printer af en vis kvalitet. Du skal kunne stole på, at din hardware virker! Ellers spilder du hurtigt en masse tid med fejlfinding, hvor du skal genstarte din pc eller lignende. Angående printer er det vigtigste, at du har en løsning derhjemme.

Laserprinteren er din nye bedste ven

Der findes mange forskellige muligheder indenfor laserprintere. Kig her for et godt overblik: https://redofficescanofficeshop.dk/elektronik-1/printere-1/laserprintere.html

Nu om dage er det eneste relevante valg en laserprinter, da det uden sammenligning er den mest enkle, driftssikre og prisvenlige løsninger. Indenfor laserprintere er der stor forskel på funktioner, kvalitet og pris. Som hovedregel er det godt at gå efter et anderkendt mærke, så du er sikret mulighed for eventuel reparation samt nemt indkøb af ekstra patroner med blæk.

print her

Hvilken laserprinter skal du vælge?

Tag udgangspunkt i dit behov! Hvis du skal printe et par gange om måneden, er det rigeligt med en af de mindre modeller.

Eventuelt en kombinationsløsning er det rette for dig, så du i én mindre maskine har mulighed for både at printe, scanne og kopiere. Disse laserprintere er i stigende grad populære, fordi de har så mange funktioner samlet.

Hvis du tænker i klimavenlighed, er en ordentlig printer ligeledes vigtig. Den skal være enkel at indstille og driftssikker, så du undgår for mange fejlprint. Du kan også være klimavenlig i dit papirvalg, så dit printerpapir er genanvendt, og at du sørger for at sortere dit papiraffald. Ligeledes er der indenfor printerpatroner bæredygtige alternativer, hvor patronen ofte kan genanvendes, og der er tænkt i hvilke stoffer, der anvendes i fremstillingen af blækket.

Fleksibel arbejdsplads

Hvis du ikke har plads til en decideret kontorplads, kan du tænke i fleksibel indretning. Din laserprinter kan stå i en skuffe eller på en hylde, der kan trækkes ud. Dit skrivebord er måske køkkenbordet, eller du kan sidde godt i udestuen eller på altanen.

I hvert fald peger alle undersøgelser i samme retning: Hjemmearbejdet er kommet for er kommet for at blive. Det er effektivt og en del af det moderne arbejdsmarked. Så sørg for at indrette din hjemmearbejdsplads ordentligt.