Derfor er det vigtigt at vælge de rette vielsesringe

Derfor er det vigtigt at vælge de rette vielsesringe

19/08/2020 Slået fra Af 8kant

Hvis du snart skal giftes med dit livs kærlighed, skal I selvfølgelig også snart til at kigge på vielsesringe. Selvom der måske er andre ting, såsom mad, kirke, lokaler og brudekjole, som virker vigtigere, er det faktisk også super vigtigt at vælge den rette vielsesring, da disse bliver symbolet på jeres kærlighed resten af jeres liv. 

I kan finde inspiration til jeres unikke vielsesringe på rrj.dk, men I kan også bare se med her og læse mere om, hvorfor det er så vigtigt at vælge de perfekte ringe, og hvordan man gør det. 

Symbolet på denne særlige dag 

Grunden til, at det er så vigtigt med nogle smukke vielsesringe, som I selv har valgt, og som siger noget om jer, er, at det er disse ringe, som resten af jeres tid sammen kommer til at være symbol på den dag I blev gift, og selvfølgelig jeres kærlighed. 

Selvom at dagen i sig selv er helt uforglemmelig, og at der selvfølgelig også vil være en masse billeder og lignende ting, som kan minde jer om det, er det noget helt særligt at have en ring, som kun I to har, som så er symbol på den dag I blev gift og jeres kærlighed til hinanden. 

En ring som I forhåbentlig skal bære resten af livet 

Fordi det netop er en ring, som resten af jeres liv skal minde jer om jeres kærlighed til hinanden, er det også meget vigtigt, at I vælger rigtig, og at den både bliver så personlig og så smuk som muligt – ellers gider man jo ikke at gå med den hver dag. 

Der er mange par, som vælger at gøre ringene unikke ved at indgravere noget på indersiden af ringen, som man kun kan se, hvis man tager den af. Det kunne være den dag, I blev gift eller partnerens navn, så I altid vil vide, at det er en særlig ring, som er knyttet til jeres forhold og den dag. I kan også vælge nogle ringe, som bare er unikke i sig selv, også uden indgravering. Hvis I eksempelvis kender en guldsmed personligt, eller på en eller anden måde har tilknytning til et sted eller en butik, som laver smykker, kan det også være noget, som gør det mere personligt. 

En alternativ vielsesring 

En vielsesring er et rigtig flot symbol på jeres kærlighed, men det er ikke alle, som har lyst til at følge traditionerne på denne måde og bruge så mange penge på en materiel ting. Så hvis man vil gøre det på en lidt alternativ måde, hvor det ikke nødvendigvis indebærer en ring, kan man jo eksempelvis få lavet matchende tatoveringer. Her kan man på samme måde få tatoveret datoen eller partnerens navn, men man kan også få tatoveret en intern ting, man har med hinanden, som altid vil minde en om denne særlige person, ens kærlighed.