Derfor bør du vælge en kontantløs kantine

Derfor bør du vælge en kontantløs kantine

09/06/2022 Slået fra Af 8kant

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er travlt i rigtig mange af de danske hjem. Det betyder, at det ofte kan være svært at nå alle de ting, som hverdagen byder på, og derfor er det til tider nødvendigt at gå på kompromis nogle steder. Og ofte bliver det ved trivialiteterne, idet de kan udelades.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til det at smøre en madpakke. Det er noget, flere sukker både længe og højlydt over, og heldigvis findes der derfor et andet alternaiv.

Når du gerne vil slippe for at smøre den kedelige madpakke

Netop kantinen.

På rigtig mange forskellige arbejdspladser og studier er der en kantine tilknyttet, der hver dag sørger for, at det er muligt at få et godt måltid mad. Det er derfor en mulighed for at være sikret en sund og varieret kost på trods af, at du ikke selv står for madlavningen.

Har du flere kantiner at vælge mellem, bør du altid vælge det sted, hvor der tilbydes en kontantløs betaling. Her er der nemlig tale om en faktor, som der kan være rigtig mange forskellige fordele ved – det er både noget, der gælder dig som forbruger og det sted, som ejer kantinen.

Derfor er det en fordel med en kantine med et madkort

Du bør vælge det sted, hvor der tilbydes et madkort.

Her er der tale om et lille kort på størrelse med et dankort, som du for eksempel kan have med dig omkring i din tegnebog. Det fylder ikke meget, og derfor er det både let og hurtigt at få med sig – det kan også blot være i lommen eller i tasken.

På dit madkort indbetaler du et bestemt beløb, og når du skal i kantinen for at købe et godt måltid mad, betaler du blot via dit madkort – det er både hurtigt og let.

Slip for den lange kø og kolde mad med et madkort

Dog er der flere fordele ved et madkort.

Ikke nok med at der kan spares en masse tid i kantinen, fordi det er hurtigere at komme gennem den ofte lange kø, når der ikke skal findes for eksempel kontanter frem, så sørges der med et madkort også for en både nem, sikker og hurtig betalingsmetode. Elektronisk betaling vinder nemlig i dag større og større indpas, og derfor er det efterhånden noget, som det er blevet til en helt normal del af vores dagligdag, mens kontanter og dankort er på vej væk.

Oprethold den altid høje grad af hygiejne i kantinen

Dernæst vil du med et madkort også opleve en højere grad af god hygiejne. Vi ved nemlig alle, at især kontanter er fyldt med bakterier, efter at de har skiftet hænder et utal af gange. Og i en kantine, hvor der handles med mad, kan det udgøre en risiko, derfor kan det give større tryghed for både brugere og personale i kantinen, når der gøres brug af et elektronisk madkort.